Oldalak

2012. március 7., szerda

Szövegírás

A webes szövegírás professzionális segítségével a cégének hirdetési költségvetését a nullára redukálhatja. Önnek egy fillért sem kell költenie különböző internetes reklámokra ahhoz, hogy megtalálják a weboldalát, hiszen a jó szövegírás segítségével e nélkül is számos megrendelésre tehet szert a világhálón. Ez hogyan lehetséges? Pusztán a jól bevált, több éve gyakorolt és kitapasztalt szövegírás technikákat alkalmazva garantálom, hogy az élmezőnybe juttatom cégének weboldalát.

Ismerje meg online közönségét!

Ki olvassa az Ön honlapjának szövegírás tartalmát?

Ha a keresőmotorok nem rangsorolják, vagy pozícionálják honlapját megfelelő helyre, nem sok esélye lesz arra, hogy bárki is találkozhasson online felületével, kivéve az automatizált „pókok”, amik időnként feltérképezik a weboldalakat. A Google, Yahoo és más keresőmotorok időnként elolvassák a weboldalakat és számos tényező alapján indexelik a tartalmukat, ide értve az Ön kulcsszóra való kifejezéseit is, melyet a szöveges tartalom foglal magában, tehát szövegírás révén lehet létrehozni. Amennyiben az Ön weboldalán található kulcsszavak egy az egyben hiányoznak, vagy jelen vannak, de sűrűségük vagy túl alacsony, vagy túl magas, abban az esetben az Ön weboldala sosem fog eljutni el az élmezőnyig, ezáltal szinte senki nem látogatja majd az oldalát. A professzionális szövegírás azonban változtatni tud ezen az állapoton!

Béreljen fel egy szövegírás feladatait napi szinten ellátó szövegírót, aki biztosítja a megfelelő mennyiségű kulcsszavak elhelyezését és beépítését az értelmes és jól megírt tartalomba.   

Átlagban, egy tipikus honlap látogató legfeljebb hét másodpercet tölt el az Ön weboldalán a szövegírás tartalmának böngészésével! Ami ennél is rosszabb, hogy a legtöbb honlap komoly versenyfutásba kezd a több mint egymillió másik weboldallal, hogy a saját termékük, vagy szolgáltatásuk kerülhessen a keresőmotorok által rangsorolt első helyre, ehhez jó minőségű szövegírás szükséges. A tét nagy, és a sikeres honlap tulajdonosok tudják, hogy egy professzionális szövegírás szolgáltatásba való befektetés a legköltséghatékonyabb módja annak, hogy Ön is az élmezőnybe kerüljön. Ne fizessen klikk díjat, ha egy szövegírás segítségével is ugyanazt az eredményt érheti el! Ráadásul a szövegírás díja egyszeri, míg a klikk díj egy folyamatosan fizetendő összeg.

A jó szövegírás mellett a sikeres weboldalak titkai

Erős honlap design – bármennyit is költ honlapjára, mindig győződjön meg, hogy a kinézete professzionális. Legyen könnyen áttekinthető, és teljes mértékben működőképes!

Hatékony webes szövegírás – amikor egy látogató belép az Ön honlapjára, onnantól kezdve a szövegírás tartalma fogja meghatározni útjukat. Két módon dönthetnek, vagy maradnak és felfedezik a szövegírás által nyújtott érdekes oldaltartalmakat, vagy egyszerűen csak továbbállnak. Egy tehetséges web szövegíró, aki akár a szak szövegírás területén is otthonosan mozog, tudja, hogyan kell egy impozáns honlap tartalmat úgy megírni, valamint a szövegírás trükkjeit belecsempészni, hogy maradásra ösztönözze a látogatót.

Nagy keresőmotorok rangsorolása - Ne áltassa magát! Ha a weboldala nincsen benne a keresőmotorok találatainak első két oldalán, akkor az Ön cége nem létezik! Egyszóval rossz, vagy nincsen jelen a szövegírás segítségével beépített kulcsszó sűrűség. Ebben az esetben vásárolhat közelebbi eredményeket hozó szponzorált hirdetéseket, vagy klikkdíj alapú reklámfelületeket. Ezek azonban rettentő magas költségekkel járnak. Ha ezt szeretné elkerülni, akkor a költséghatékonyabb, de legalább annyira célravezető megoldás lehet egy jó szövegírás, mellyel komoly előrejutást eredményezhet weboldalával ebben a nem kis virtuális versenyben. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése